باب ناين

Kanada vatandaşı olmak için ne gerekir

شارك من خلال
Kanada vatandaşı olmak için öncelikle Kanadaya göçmen olarak gidebilmek gerekir Kanadaya göçmenlik başvurusu sonrasında yaklaşık 1 yıllık bir bekleme süresi var Bekleme süresinin sonunda göçmenlik hakkı kazanan kişiler ülkeye giriş yaptıkları andan itibaren Kanadada ömür boyu yaşama hakkı elde ederler Kanadaya vatandaşlık başvurusunda bulunmak isteyenler ise üç yıllarını Kanadada geçirmeliler Kanadaya vatandaşlık başvuru süreci ortalama 3 ay sürer 3 ayın sonunda başvurusu olumlu sonuçlanan kişiler Kanada vatandaşı olur ve Kanada pasaportu alarak beraberinde gelen tüm haklardan faydalanabilir